Mijn Mission Possible

Vandaag ben ik een super exciting actie begonnen! Ik wil dolgraag de Mission Possible training gaan doen. Het is een training met als doel om m’n dromen om te zetten in een missie zodat ik m’n dromen kan verwezenlijken op een effectieve manier. De manier waarop is door m’n performance te verdubbelen in de helft van de tijd en er ook nog eens van te genieten… 😉 Ik ben alleen vanaf augustus werkloos en niet in staat het geld op te brengen. Daarom ben ik een crowdfunding actie gestart om op die manier het geld bij elkaar te krijgen.

Niet alleen is het mogelijk om te geld te doneren. Je kunt er ook een tegenprestatie voor krijgen. Lees meer over het hoe en waarom op mijn speciaal opgerichte crowdfunding pagina: http://www.dreamordonate.nl/6902-maak-mijn-dromen-mogelijk

Via deze Facebook-pagina kun je helemaal up-to-date blijven van mijn actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s