Levensmissie

Een groot deel van m’n leven ben ik bezig met vragen als: “Waarom ben ik hier?”, “Wat kan ik bijdragen aan de wereld?” en “Wat is mijn rol?“. Die vragen waren ook mijn drijfveer om de Essence training te doen en sinds de training, die ik bijna een jaar geleden heb gevolgd, vallen er steeds meer puzzelstukjes op z’n plaats en krijg ik steeds meer helderheid. En gisteren besefte dat het eigenlijk heel erg duidelijk voor me is wat mijn levensmissie is.

In april heb ik de Beyond Doubt training gevolgd. Het doel van deze training is om voorbij je angst en twijfels te gaan. Tijdens de training leer je wat intuïtie is en hoe je op basis van je intuïtie keuzes kunt maken. Ook ga je je toekomst herschrijven. Voor mij is tijdens de Beyond Doubt duidelijk geworden dat ik nog steeds de droom heb om op het podium te staan. Als kind was dit al m’n droom, maar die droom had ik ‘gearchiveerd’. Toen ik het met een collega had over die droom stelde ze een hele goede vraag: “Maar waarom is het je droom? Wat zit erachter?”. Dat was een vraag die me aan het denken heeft gezet.

Als ik terugkijk op de afgelopen 30 jaar dan is er een rode draad die daar doorheen loopt: ik wil gezien worden. En dat niet alleen, ik wil ook dat anderen gezien worden. Dat verklaart waarom ik altijd iets met ‘underdogs’ heb gehad, waarom ik me inzet voor vrouwenrechten en waarom ik er zo van kan genieten als iemand bij een talentenjacht totaal buiten verwachting een mooie en bijzondere stem blijkt te hebben. En dat verklaart ook m’n focus op persoonlijke ontwikkeling, want door de trainingen laat ik mezelf veel meer horen dan eerst. Tijdens die trainingen heb ik me gerealiseerd dat ik al heel veel power in me heb en ben ik dus in m’n kracht gezet. Dit is een cadeau wat ik iedereen gun!

Mijn levensmissie op dit moment? (want het is natuurlijk een momentopname) Mensen empoweren om zichzelf zichtbaar en hoorbaar te maken door jezelf te zijn, je uit te spreken en van jezelf te houden. Hierin wil ik een voorbeeld zijn voor andere mensen, zodat ze zien dat het mogelijk is.

En de komende tijd kan ik kijken naar alle dingen in m’n leven die ik doe en die toetsen aan m’n missie. Dat zal het veel makkelijker maken om keuzes te maken.

Advertenties

Een gedachte over “Levensmissie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s