Even helemaal niks…

Zoals ik in m’n vorige blog al vertelde wil ik het bloggen weer wekelijks gaan oppakken, maar ik merk dat ik toch wat lastig vind om ideeën voor blogs ook echt om te zetten in blogs. Dus schrijf ik nu gewoon wat me op dit moment bezig houdt…

Het is Tweede Paasdag en ik geniet van een fijne vrije dag. Er zijn maar weinig dagen dat ik mezelf het echt gun om helemaal niks te doen en te genieten van dat wat ik wil. Op andere dagen kijk ik ook tv-series of lees ik wat, maar vaak is dat in tijd waarin ik eigenlijk iets anders had gepland om te doen. En dat is geen fijne manier van genieten… Zo’n extra dag als deze is daarom echt een cadeautje. Juist dat soort extra vrije dagen gebruik ik om in m’n pyjama op de bank te liggen, met m’n kat op schoot en een goed boek. Dat kan ik in ieder geval al van m’n to do lijstje van vandaag halen… 😉 En de soort van storm die nu woed vind ik heerlijk. Ik vind het heel fijn om me af en toe op te sluiten in m’n huis. 🙂

En dat uitstelgedrag waardoor ik op heel veel andere momenten niet echt geniet? Dat komt morgen wel weer…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s