Blog update

Vandaag heb ik twee leuke updates wat betreft bloggen: ik ben nu in Thailand, waar ik de World Council van de World YWCA bij ga wonen. De World YWCA is een organisatie die zich inzet voor vrouwenrechten en vrouwelijk leiderschap. Wil je onze belevenissen volgen? Ik heb voor WO=MEN Dutch Gender Platform een inleidende blog geschreven over wat we daar gaan doen. Je kunt de blog hier lezen. Ook houden we gedurende de dagen zelf een blog bij, deze kun je volgen via: http://worldcouncil.waarbenjij.nu. Ook zijn we te volgen via Twitter en Facebook. Morgen start het Young Women’s Forum, speciaal voor YWCA vrouwen en meiden t/m 30 jaar. Ik heb er enorm veel zin in! Op Twitter is het Young Women’s Forum te volgen onder de hashtag #YWF28. 

Ook heb ik m’n tweede Engelstalige blog geschreven. Deze blog gaat over dat het soms goed is om in actie te komen in plaats van altijd maar bij te schuiven. Deze blog lees je op SuperSanne.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s