Blog nieuws!

I did it! Ik heb vandaag m’n Engelstalige blog gelanceerd. Ik was eigenlijk van plan deze al in januari te lanceren, maar vanwege verschillende omstandigheden ben ik hier niet eerder aan toegekomen. Toen ik begon met bloggen was het al een ambitie van me om ook in het Engels te gaan bloggen, maar ik wilde de lat niet te hoog leggen voor mezelf dus begon ik eerst met een Nederlandstalige blog. Nu het me al 1,5 jaar goed lukt om regelmatig te bloggen vond ik het tijd worden om ook in het Engels te gaan bloggen. Wil je meer weten over het waarom? Check dan vooral de About-pagina op SuperSanne.com. Ook lees je daar m’n eerste blog post over het woord waar ik me dit jaar op wil focussen. Wil je alle blog posts die ik daarop post ontvangen in je mailbox? Je kunt je aanmelden door naar de website zelf te gaan en aan de rechterkant je e-mailadres in te vullen, maar hieronder kun je ook je naam en e-mailadres invullen en dan zal ik je op de lijst zetten.

Naast m’n nieuwe blog wil ik deze blog gaan verhuizen van WordPress.com naar WordPress.org. Ik heb dan meer vrijheid wat betreft het ontwerp en de functionaliteiten. Ook begin ik het design van m’n blog zat te raken, dus ik ga kijken voor een nieuw design. Verder blijf ik gewoon in m’n normale ritme bloggen van één blog per week.

Thanks voor het lezen en de support!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s