Mijn strijd tegen de kilo’s (10)

De afgelopen weken gingen zoals gewoonlijk weer met ups en downs. Ik gebruikte m’n freelance opdracht als excuus om vet en ongezond te eten. Gelukkig deed ik dit voornamelijk tijdens het weekend, waardoor ik de schade heb kunnen beperken. De afgelopen paar weken gaat het weer goed en heb ik weer de juiste focus. Met resultaat: in eerste instantie was ik 0,5 kg aangekomen. Nu ben ik in twee weken tijd weer 0,8 kg kwijt. Dat geeft een ontzettend goed gevoel en ik ben ervan overtuigd dat ik een heel eind ga komen richting m’n streefgewicht. Ik ben nog wat voorzichtig met beweren dat ik m’n streefgewicht ga halen: eerst zien, dan geloven! Ook ben ik benieuwd of 75 kg niet wat te ambitieus is, maar het belangrijkste is om in ieder geval onder de 80 kg te komen.

M’n belangrijkste focuspunt is: het weekend. Doordeweeks heb ik ritme en structuur en dit helpt me enorm bij het afvallen. Tijdens het weekend heb ik nog wel eens de neiging om behoorlijk los te gaan en ik zal dan ook moeten leren dat ik echt welbewuste keuzes moet maken voorafgaand aan m’n wekelijkse boodschappenronde. Dus daar ga ik de komende tijd aan werken. Ook ben ik jarig aankomende week dus daardoor zal ik wat vetter eten dan normaal. Daar is niks mis mee wat mij betreft, als ik de dagen er om heen maar normaal eet.

Ik ga er weer voor!

Startgewicht: 102,3 kg
Afgevallen: 1 kg
Huidig gewicht: 92,5 kg
Af te vallen kilo’s tot subdoel (-12 kg): 2,2 kg
Totaal afgevallen: 9,8 kg
Streefgewicht: 75 kg

Behaald:
– Subdoel 1: -9 kg √

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s